Over ons

Levensmuziek IMAI

Wij adviseren u graag bij het maken van uw muziekkeuzes, in gesprek met u en uw dierbaren. Hierdoor kan er een persoonlijke, waardige en sfeervolle ceremonie gecreëerd worden. Indien gewenst gaan we in gesprek met u om een muzikale levensverhaal samen te stellen. Wanneer u specifieke wensen heeft waarvoor wij muziek moeten aanpassen of arrangeren, dan doen we dit graag. Het is fijn als we dat uiterlijk 5 dagen van te voren weten. Daarnaast kunnen wij uw woorden vertalen in een mooie tekst die door ons op muziek wordt gezet. Omdat wij met verschillende musici samen kunnen werken, is het mogelijk om de muzikale begeleiding uit te breiden met meerdere instrumenten of stemmen. Wij zijn in de gelegenheid om op elke locatie, groot, klein, binnen, buiten en bij u thuis de muziek te verzorgen. Vanwege de beperkingen door Corona, kunnen wij ook een videoregistratie of audio toesturen van de door u gekozen muziek, door ons trio uitgevoerd. Deze opname kan tijdens het afscheid afgespeeld worden.

Ien Bouwmans – zang

Al tijdens mijn jeugd, maar vooral na mijn Conservatoriumopleiding heb ik vele afscheidsceremonies met mijn zang mogen opluisteren. Regelmatig ook in mijn persoonlijke kring waardoor ik heb mogen ervaren wat een belangrijke rol hierbij muziek vervult. Naast mijn beroep als zangeres, zangpedagoge en dirigente, zing ik ook als zorg-zangeres met mensen met dementie. Hierdoor ervaar ik hoe fijn het is om zingend contact te maken met de ander, integer en recht uit het hart. Zo ontstaat vaak een  huiselijke en persoonlijke sfeer, die ik ook samen met trio IMAI mag verwezenlijken tijdens onze concerten en afscheidsceremonies. 

Marie-Astrid Vermaas – piano, orgel

Inge IJpelaar – fluit

Ik heb dwarsfluit klassiek gestudeerd aan het Brabants conservatorium te Tilburg bij Hanni Barendrecht en slaagde hiervoor Cum Laude in 1993. Ik ben inmiddels al heel wat jaren werkzaam als dwarsfluitdocente op verschillende locaties in Brabant en heb een eigen muziekpraktijk. Verder ben ik actief als uitvoerend musicus.  

In 2014 heb ik mijn diploma behaald voor Ortho-agogische muziekbegeleiding die zich richt op ouderen met dementie en mensen met een blijvende beperking. Tijdens deze studie kwam ik in contact met hele andere facetten van het musiceren. 

Met levensmuziek IMAI komen voor mij twee passies bij elkaar, nl mijn passie voor het fluitspelen en de passie om via muziek betekenisvol te kunnen zijn voor anderen. Het is hartverwarmend om in een intieme sfeer en met oprechte aandacht voor mensen te kunnen musiceren, anderen te kunnen steunen tijdens kwetsbare momenten. Levensmuziek Imai biedt hiervoor een prachtige gelegenheid!

Scroll Up