Wat bieden wij?

muziek bij afscheid

Wij verzorgen graag alle live muziek gedurende uw afscheidsceremonie. In overleg met u stellen we een programma samen dat aansluit bij de gesproken teksten en uw persoonlijke wensen.

muziek in de laatste levensfase

Hoe vier je het leven nog, als je weet dat er niet zoveel tijd meer rest? Als je energie voor grote bijeenkomsten afneemt en je steeds meer in jezelf keert, vraagt dat ook veel van je naasten. Wat kunnen we nog tegen elkaar zeggen? Een luisterend oor, oprechte aandacht is misschien wel het enige dat we kunnen bieden.

Muziek is trilling, evenals emoties en gedachten. Harmonie betekent ook samenhang, iets en iemand blijft niet op zichzelf staan. In onze kleine bezetting creëren wij een intieme en veilige sfeer die de heersende trilling verhoogt; een klankbad waarin woorden overbodig, ja zelfs hinderlijk zijn. 

Laat je muzikaal meevoeren naar kruispunten uit je leven en ervaar deelgenootschap en wederkerigheid in haar oorspronkelijke vorm. Muziek was er namelijk eerder dan gesproken taal, en geen mens heeft ooit in volkomen afzondering kunnen bestaan. Voor ons voelt het als een voorrecht om op dit diepmenselijke niveau deelgenoot te mogen worden van de voorbereiding op een laatste reis.

muzikaal levensverhaal

Welke muziek speelde een belangrijke rol in uw leven? Naar welke liedjes luisterde u als kind of luisterde u graag met uw kinderen samen? Welke muziek gaf uw rust in een moeilijke periode of gaf u juist kracht om ergens doorheen te komen? Muziek roept herinneringen op,  in een mensenleven loopt muziek vaak als een rode draad door iemands leven. Imai kan met u samen uw muzikale levensverhaal in kaart brengen en dit voor u uitvoeren. We kijken naar uw leven tot nu toe en natuurlijk naar uw wensen en verlangens.  Het resultaat is uw leven op muziek. 

Hoe het werkt:

  1. Afspraak maken: we kiezen samen met u een geschikt moment om bij u langs te komen voor een interview of maken een bel – of videoafspraak.
  2. het interview: wij zullen samen met u uw muzikale levensloop met de belangrijkste gebeurtenissen in kaart brengen.
  3. Arrangeren op maat: indien muziek van uw keuze niet voorhanden is zal dit gearrangeerd moeten worden. 
  4. Concert: uitvoering van het muzikaal levensverhaal of tijdens het afscheid.

muziek ter nagedachtenis

Wanneer we stil willen staan bij een sterfdag of geboortedag van een dierbare, kan hierbij muziek  een krachtig middel zijn. Net zoals bij het laatste afscheid kan muziek zoveel meer zeggen dan woorden. Wij maken muzikale programma’s speciaal voor Zo’n bijeenkomst ter nagedachtenis. Muziek op maat, naar uw smaak en wensen. Doordat wij onze krachten gebundeld hebben kunnen wij putten uit een gevarieerd en uitgebreid repertoire. 

privé concert abonnement ` Marie-Astrid

Scroll Up