Diensten

Levensmuziek in al haar facetten. Dat bieden wij u. Hieronder kunt u lezen welke specifieke diensten wij aanbieden. Heeft u een verzoek dat niet helemaal onder een van onderstaande categorieën geplaatst kan worden? Dat is geen enkel probleem. Elke uitvoering maken we op maat naar uw wensen. Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact

Muziek bij afscheid

Diensten | Live muziek bij herinnering | Levensmuziek IMAI

Wij verzorgen graag alle live muziek gedurende uw afscheidsceremonie. In overleg met u stellen we een programma samen dat aansluit bij de gesproken teksten en uw persoonlijke wensen.

Muziek in de laatste levensfase

Hoe vier je het leven nog, als je weet dat er niet zoveel tijd meer rest? Muziek is trilling en harmonie, evenals emoties en gedachten dat zijn. In onze kleine bezetting creëren wij vanuit oprechte aandacht een klankbad in een intieme en veilige sfeer. Wij spannen ons ervoor in om op uw golflengte te komen.

Laat je muzikaal meevoeren naar kruispunten uit je leven en ervaar de werking van live muziek. Het is voor ons een voorrecht om op dit diepmenselijke niveau deelgenoot te mogen worden van de voorbereiding op de laatste reis.

Muziek in de laatste levensfase

Live muziek laatste levensfase | Levensmuziek IMAI

Muzikaal levensverhaal

Muzikaal levensverhaal | Levensmuziek IMAI | Live uitvaartmuziek

Welke muziek speelde een belangrijke rol in uw leven? Naar welke liedjes luisterde u als kind of luisterde u graag met uw kinderen samen? Welke muziek gaf uw rust in een moeilijke periode, of gaf u juist kracht om ergens doorheen te komen? 

Muziek roept herinneringen op. In een mensenleven loopt muziek vaak als een rode draad door iemands leven. 

Levensmuziek IMAI brengt samen met u uw muzikale levensverhaal in kaart – en voert dit voor u uit. We kijken naar uw leven tot nu toe en natuurlijk naar uw wensen.  Het resultaat: uw leven op muziek. 

Muziek ter nagedachtenis

Wanneer we stil willen staan bij een sterf- of geboortedag van een dierbare is muziek hierbij een krachtig middel. Net zoals bij het laatste afscheid, zegt muziek vaak meer dan woorden.

Wij maken muzikale programma’s speciaal voor zo’n bijeenkomst ter nagedachtenis. Muziek op maat, naar uw smaak en wensen. Levensmuziek IMAI put uit een gevarieerd en uitgebreid repertoire. 

Muziek ter nagedachtenis

Muziek ter nagedachtenis | Levensmuziek IMAI | Live uitvaartmuziek

Huiskamerconcert

Huiskamerconcert | Levensmuziek IMAI

Wij verzorgen ook concerten bij u thuis, in zorginstellingen of op een locatie naar keuze. Zo’n privé concert sluit aan bij bijzondere levensgebeurtenissen zoals verjaardagen, een huwelijk of jubileum. Zowel persoonlijke als maatschappelijke thema’s kunnen een podium krijgen in uw programma.

Benieuwd naar wat Levensmuziek IMAI voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.