Over ons

Muziek is voor ons drieën de leidraad in het leven, zowel zakelijk als privé. Hieronder lees je over wie wij zijn, onze ervaring en meer.

Inge IJpelaar

Inge IJpelaar

Dwarsfluitiste

Ien Bouwmans

Ien Bouwmans

Zangeres

Marie-Astrid Vermaas

Marie-Astrid Vermaas

Pianiste

Inge Ijpelaar | Portret | Levensmuziek IMAI

Inge IJpelaar

Ik heb dwarsfluit klassiek gestudeerd aan het Brabants Conservatorium te Tilburg bij Hanni Barendrecht – en slaagde hiervoor cum laude in 1993. Inmiddels ben ik al heel wat jaren werkzaam als dwarsfluitdocente op verschillende locaties in Brabant en heb ook mijn eigen muziekpraktijk. Verder ben ik actief als uitvoerend musicus.  

In 2014 heb ik mijn diploma behaald voor een ortho-agogische muziekbegeleiding die zich richt op ouderen met dementie en mensen met een blijvende beperking. Tijdens deze studie kwam ik in contact met hele andere facetten van het musiceren. 

Met Levensmuziek IMAI komen voor mij twee passies bij elkaar: mijn passie voor het fluitspelen en de passie om via muziek betekenisvol te kunnen zijn voor anderen. Het is hartverwarmend om in een intieme sfeer met oprechte aandacht voor mensen te kunnen musiceren. Anderen te kunnen steunen tijdens kwetsbare momenten. 

Ien Bouwmans

Al tijdens mijn jeugd, maar vooral na mijn Conservatoriumopleiding, heb ik vele afscheidsceremonies met mijn zang mogen opluisteren. Regelmatig ook in mijn persoonlijke kring, waardoor ik heb mogen ervaren wat een belangrijke rol hierbij muziek vervult. Naast mijn beroep als zangeres, zangpedagoge en dirigente, zing ik ook als zorg-zangeres met mensen met dementie.

Hierdoor ervaar ik hoe fijn het is om zingend contact te maken met de ander. Integer, recht uit het hart. Zo ontstaat een huiselijke en persoonlijke sfeer. Met Levensmuziek IMAI verwezenlijken we dit gevoel tijdens onze concerten en afscheidsceremonies. 

Ien Bouwmans | Levensmuziek IMAI
Marie-Astrid Vermaas | Piano | Levensmuziek IMAI

Marie-Astrid Vermaas

Al op jonge leeftijd werd ik gegrepen door de piano en de kracht van muziek. Een carrière als musicus was voor mijn omgeving dan ook geen verrassing.

Na mijn diploma aan het Brabants Conservatorium te hebben gehaald, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, The Piano Touch. Vanuit deze naam geef ik pianoles, concerten, begeleid ik koren, organiseer ik muzikale evenementen en meer. Inmiddels heb ik al 30 jaar ervaring mogen opbouwen. Ervaring die ik maar al te graag wil inzetten, verbreden en verdiepen.

Met mijn muzikale inbreng een brug slaan tussen het gesproken woord en de gekozen rituelen: dat is mijn belangrijkste doel en grootste bron van inspiratie binnen Levensmuziek IMAI. Mijn kennis en ervaring zet ik dan ook graag in om voor iedere gelegenheid een passende muzikale beleving te creëren.

Benieuwd naar wat Levensmuziek IMAI voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.